MY PRECIOUS WORLD E-TWINNING PROJESİ

2021 – 2022 Eğitim – Öğretim yılında, okulumuzda yürütülen E-Twinning projelerinden My Precious World / Değerli Dünyam projesi kapsamında öğrencilerimiz insani değerlerin önemi, çevreye ve doğaya, kültürel ve evrensel değerlere duyarlılık konularında etkinlikler yürüttüler.
Okulumuz İngilizce Öğretmenlerinden Kübra Kocabel’in katılımcısı olduğu projede, 3A ve 3B sınıfı öğrencilerimiz Türk ve Romanya’lı öğrencilerle bir araya gelerek işbirlikçi öğrenme becerisi kazanırken kültürel alışverişte ve paylaşımlarda bulundular; proje tabanlı faaliyetler yoluyla eğlenerek öğrendiler. Projemize katılım sağlayarak hem bugünlerini hem yarınlarını aydınlatacak çalışmalar gerçekleştiren öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.