ANAOKULU

İstek Osmaniye Okulları

DİJİTAL MENÜ

SERVİSLER

Öğrencilerimizi büyük bir sorumluluk ve titizlik çerçevesinde takip ediyoruz.

KİTAP VE KIYAFET

Öğrencilerimizin sağlıklı kıyafetlerle en kaliteli yayınları kullanması için özen gösteriyoruz.

YEMEK MENÜSÜ

Öğrencilerimizin sağlıklı besinler tüketmesi için doğal ürünleri kullanıyoruz.

İSTEK Okulları Farkı

IB PYP & DP

Öğrencilerin gelişimini çok yönlü değerlendiren ve potansiyelini en iyi şekilde kullanmasına fırsat veren, sevgi dolu ve yaşam boyu öğrenen bireyler olmaya teşvik eder.

CROSSROADS

Crossroads Programı anaokulu 5 ve 6 yaş grupları ile ilkokul 1. sınıflara uygulanmaktadır. Haftada 24 saat Türk ve yabancı İngilizce öğretmenleri ile birlikte derse girerler.

MINDFULNESS

Yaşadığımız ana odaklanmayı sağlayan zihinsel bir beceridir. Duygu ve düşüncelerimizi izleme, algılama ve bu duygu ve düşünceleri acele önyargılardan kaçınarak değerlendirmeyi içerir.

SECOND STEP

Okul Öncesi dönemden 4. sınıfa kadar olan İkinci Adım programı empati kurabilme, duyguları yönetme, problem çözme ve işbirliği yapabilme gibi sosyal becerileri geliştirmeyi hedefler.

ROBOTİK&KODLAMA

Öğrenciler robotik ve kodlama dersleriyle geleceğe hazırlanıyor. Ayrıca karar verme ve çözüm üretme yeteneklerini geliştirebilmek için eğitim ve öğrenim süreçlerine dahil edilmiştir.

ÖZGÜN DERSLER

Anasınıfından lise sona kadar ders programına entegre edilmiş gastronomi, tarım, deniz okuryazarlığı, siber güvenlik, sanat tarihi, eleştirel düşünme ve inovasyon vb. dersleri içermektedir.

Bugun 4 yaş ile resim dersimizde biraz eglenelim dedikkkk🥳😍🌈
İSTEK’li ilkokul 1., 2., 3. ve 4. sınıf öğrencilerimiz, 5. ÜNİTE çalışmalarını tamamladılar.İSTEK’le hep birlikte hem çalışmak ve üretmek her zaman hem verimli, hem de çok keyifli.#istekmersinokullari #BugünYarınDaimaİSTEK
Yeni ünite konumuz “Ne giysem?” İle ilgili 4 mevsim içerisinde çocuklarımızın giydiği kıyafetleri evden getirip sergileyerek eşleştirme çalışması  yaptık. Ardından “Neler giyeriz ?” Kitabını okuyarak sohbet ettik.
Piyano kulübümüzde ünlü bestekar ve piyanistlerimizi bulmaya çalışıyoruz 🎹🎶🎼🎵