eTwinning Projeleri Yapıyoruz

İSTEK Kütahya Okulları olarak eTwinning projelerine önem veriyor ve öğrencilerimizi her yıl farklı projelerde yer almaları için teşvik ediyoruz.

Öğrencilerimiz için yeni ve farklılaştırılmış öğrenme fırsatları sunan, 21. yüzyıl becerilerini geliştirmelerine katkı sağlayan, farklı illerde bulunan okullardaki akranlarıyla birlikte bir proje ortaya çıkarmanın heyecanını ve deneyimini yaşatan eTwinning projeleri okulumuz kültürünün vazgeçilmez bir parçası olmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz yıllarda “Dünüm, Bugünüm, Kültürüm”, “En Güzel Deney-im”, “My Precious World” gibi kalite etiketleri ile taçlandırılan eTwinning projelerine katılım sağlayan öğrencilerimiz, bu yıl da “Bilim Atölyesi” ,“Once Upon a Time” ve “Green Exersice For Health And Ecology” isimli projelerle platformda yer almanın mutluluğunu yaşıyorlar.