KOÇ JMUN Başarısı

Okulumuz JMUN (Model United Nations) kulübü 7 ve 8. sınıf öğrencilerinden, Özlem Avşin Tekin, Sara Şimşek, Bahadır Yaman, Dicle Su Alp, Zeynep Berra Oğuztürk, Ezgi Uzun, Selin Nisa Özbaskın, Kerem Bayındır, Meriç Yılma, Aleyna Cesur, Duru Naz Parlakkılıç, Doruk Şimşek, Hüseyin Koçak ve Utku Yurtseven bu yıl 25- 26-27 Şubat tarihlerinde Özel KOÇ Okullarının ev sahipliğini yaptığı ve bu yılın temasının “Achieving Sustainability in This Era of Globalization” olduğu çevrim içi konferansta Belçika ve Haiti ülkelerini başarıyla temsil etmişlerdir. Öğrencilerimiz üç gün süresince farklı okullardan öğrenciler ile iş birliği içerisinde fikir alışverişinde bulunmuş, yeni fikirler üreterek birlikte çözüm yolları geliştirmişler ve böylece dünya ülkelerini tanıma imkânı bulmuşlardır. Öğrencilerimizden Kerem Bayındır, Dicle Su Alp ve Aleyna Cesur temsil ettikleri ülkelerin delegeleri olarak üstün performans göstermişlerdir. Bütün öğrencilerimiz katıldıkları bu konferansta kendi yazdıkları çözüm önerilerini başarıyla savunabilmiş ve kendilerini geliştirme fırsatı elde etmiştir.

Konferansa katılan tüm öğrencilerimizi ve İngilizce öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.