İSTEK Okulları'nda İngilizce: Hayatın Dili, Geleceğin Anahtarı

İngilizce, İSTEK'te sadece bir ders değil, hayatın kendisi.

Anaokulundan itibaren başlayan yoğun İngilizce programımızla, öğrencilerimizi küresel bir bakış açısıyla donatıyoruz. Hayatın her alanında İngilizceyi kullanarak, öğrencilerimiz hem dil becerilerini geliştiriyor hem de geleceğe daha güvenle adım atıyorlar.

Neden İSTEK'te İngilizce?

• Yaş Gruplarına Özel Yoğun Program: Uluslararası geçerliliği olan ölçme araçlarıyla desteklenen müfredatımız, öğrencilerin dört dil becerisini etkin bir şekilde kullanmasını sağlar. Avrupa Dil Çerçevesi (CEF) ve İlk Yıllar Programı (PYP) doğrultusunda belirlenen programımız, her öğrencinin gelişimine uygun olarak tasarlanmıştır.

• Crossroads Programı: Crossroads programımız, öğrencilerimizin hem Türkçe hem de İngilizce dillerini aktif olarak kullanmalarını hedefleyen özel bir eğitim programıdır. Bu programda, öğrencilerimiz derslerin yanı sıra İngilizce öğretmenleriyle de düzenli olarak etkileşimde bulunarak dil becerilerini geliştirirler. Uluslararası alanda kullanılan terimlere hakim olmalarını sağlayan bu program, aynı zamanda İngilizce düşünme, farklı disiplinler arasında bağlantı kurma ve çoklu düşünme gibi önemli becerilerin kazanılmasına da katkı sağlar.
    Anaokulunda haftada 18 saat İngilizce dersine ek olarak 6 saat Crossroads etkinliğiyle İngilizceyi deneyimleme fırsatı bulurlar. İlkokulda ise; 1. sınıfta haftada 12 saat İngilizce dersi ve 5 saat Crossroads, 2. sınıfta 12 saat İngilizce dersi ve 4 saat Crossroads, 3. ve 4. sınıflarda ise 12 saat İngilizce dersi ve 3 saat Crossroads etkinliğiyle öğrencilerimiz İngilizce becerilerini geliştirirler. Böylece öğrencilerimiz haftada toplam 24 saat boyunca Türkçe ve İngilizce öğretmenleriyle birlikte çalışarak İngilizceyi aktif olarak kullanma fırsatı bulurlar.

• Veri Temelli Eğitim: İngilizce eğitimimiz, öğrencilerimizin gelişimini sürekli takip ettiğimiz veriye dayalı bir sistemle desteklenir. İlkokul 2. sınıftan itibaren uyguladığımız TOEFL Primary sınavları, öğrencilerimizin İngilizce dil becerilerindeki gelişimini uluslararası bir standartta ölçmemizi sağlar. Bu sayede, öğrencilerimizin güçlü ve zayıf yönlerini daha net bir şekilde belirleyerek, onlara kişiselleştirilmiş eğitim planları sunarız. TOEFL Primary sonuçları, hem öğretmenlerimiz hem de velilerimiz için öğrencinin gelişimini takip etmek adına önemli bir veri kaynağıdır.

• İki Dilli Öğrenme Ortamı: Anaokulu programımızda derslerimiz eş zamanlı olarak iki dilde işlenir. Öğrencilerimiz İngilizceyi sadece sınıfta değil, okulun her alanında kullanma fırsatı bulur.

• CEFR Standartlarına Uygunluk: Okulumuzda uygulanan İngilizce müfredatı, Avrupa Dil Çerçevesi Programı (CEFR) tarafından belirlenen uluslararası standartlara tam olarak uygundur. Bu sayede öğrencilerimiz, İngilizce dil becerilerini A1, A2, B1 gibi seviyelerde kademeli olarak geliştirirler. CEFR, öğrencilerin bir dilde neleri yapabildiğini gösteren ortak bir Avrupa ölçütüdür. Bu sayede öğrencilerimiz, sadece ülkemizde değil, dünyanın her yerinde geçerliliği olan bir dil seviyesine ulaşır ve gelecekteki akademik ve mesleki hayatlarında daha başarılı olmalarını sağlar.

İSTEK Mezunu Olmak Ne Demek?

İSTEK mezunları, dünyanın her yerinde iletişim kurabilen, özgüvenli bireyler olarak yetişir. İngilizceyi hayatlarının her alanında kullanan öğrencilerimiz, diğer alanlardaki akademik başarılarını da olumlu yönde etkiler.

İngilizceyle Geleceğe Yatırım Yapın!

Küresel bir dünyada yaşamak için yabancı dil bilmek artık bir gereklilik. İSTEK Okulları'nda İngilizce öğrenerek, çocuğunuzun geleceğine yatırım yapın.

Neden İSTEK?

• Deneyimli ve Uzman Kadro: Alanında uzman öğretmenlerimizle öğrencilerimiz en iyi eğitimi alır.

• Teknolojik Alt Yapı: Modern eğitim araçlarıyla desteklenen sınıflarımızda öğrenme daha keyifli hale gelir.

• Sosyal Etkinlikler: Zengin sosyal etkinliklerimizle öğrencilerimiz hem eğlenir hem de gelişim gösterir.

• Uluslararası Projeler: Öğrencilerimiz, uluslararası projelerle farklı kültürleri tanır ve kendilerini geliştirir.

İSTEK Okulları'nda İngilizce öğrenmek, sadece bir hedef değil, aynı zamanda bir yaşam tarzıdır.

Çocuğunuzun geleceğini şekillendirmek için doğru adrestesiniz!