Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin birlikte hazırladığı  Beşinci Sanat dergimizi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü olarak büyük bir heyecanla sizlere sunuyoruz. Bu sayımızın teması her birimiz için farklı anlamları olsa da hepimizin ulaşmak istediği bir duygu ”mutluluk”.  Attığımız ilk adımda bizleri yalnız bırakmadığınız için bizler mutluluğu doya doya yaşadık, sizlere minnettarız. Bu şevkle sanatın her dalına sizleri davet eden yeni sayfalarımızı öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizin katkılarıyla hazırladık. Denemeler, film ve kitap analizleri, şiirler, köşe yazıları, felsefe, resim, röportaj, tiyatro ve daha birçok konuda sizleri mutluluğun izlerini sürmeye davet ediyoruz. Edebiyat dolu günler ve keyifli okumalar dileriz.

Fotoğrafın üzerine tıklayarak dergimize ulaşabilirsiniz