Efe Doran Turhanoğlu Başarı

İSTEK Özel Bilge Kağan Anadolu Lisesi 10 B sınıfı öğrencilerimizden  Efe Doran Turhanoğlu'nun  kaptanlığını yaptığı Anadolu Efes U16 Basketbol Takımı, İstanbul birincisi  olarak Edirne'de düzenlenen Türkiye Şampiyonasina katılmış ve Türkiye ikincisi olmuştur.

Basketbol Gençler Ligi  BGL takımı ile  Türkiye Şampiyonu olan Anadolu Efes takım kadrosunda da lisanslı sporcu olarak yer alan öğrencimiz Efe Doran Turhanoğlu, 2023-2024 Basketbol sezonunu  bir şampiyonluk, bir ikincilik kupası ve madalyaları ile tamamlamıştır.

9-17 Ağustos 2024  tarihleri arasında Yunanistan 'da  düzenlenecek olan U16 Avrupa Şampiyonası için 24 kişilik Yıldız Milli Takım aday kadrosuna davet edilmistir. Kendisini başarılarından dolayı tebrik ediyor, Milli takım için başarılar diliyoruz.