Sağlık beslenme üzerine kampüsümüzde bir dizi seminer gerçeklşeti. Öncelikle kurumuzda görev yapan Uzman Diyetisyen Merve Küçüker ilkokul öğrencilerine paketli gıdalar üzerine bilgilendirme yaptı. Hepimizin paketli gıdaları mümkün olduğunca az tüketmemiz gerektiğiniz, yiyeceğimiz zaman ise mutlaka paketi okumamız ve gıdanın ne içerdiğini incelememiz gerektiğinden bahsetti. Küçüker günün ikinci seminerini, lise ve ortaokul öğrencilerimiz için verdi. Sınav döneminde beslenmenin önemini anlattı. Beslenmenin hem enerjiyi hem konsantrasyonu hem de stresi nasıl etkilediği konusunda faydalı bilgiler paylaştı.

Günün son konferansında Uzman Diyetisyen Güneş Aksüs anaokulu velilerimiz ile buluştu. Çocuklara sağlıklı beslenme alışkanlıklarının kazandırılması üzerine önemli tavsiyeler verdi. Çoğunlukla soru-cevap şeklinde interaktif olarak ilerleyen seminerde velilerimiz akllarındaki sorulara cevap bulma fırsatı elde ettiler. 

Öğrencilerimiz ve velilerimizle sağlıklı beslenme üzerine faydalı bilgiler paylaşmak için okulumuza gelen Uzman Diyetisyen Güneş Aksüs ve Uzman Diyetisyen Merve Küçüker'e teşekkür ederiz.