LGS Başarınızı Ödüllendiriyoruz

*Burslar okullarımızın kontenjanları dahilinde ve başvuru sırasına göre verilecektir. Burslar ile ilgili kural ve ayrıntılı bilgiler için Kampüs Müdürlüklerimize başvurunuz. Tüm burslar velilerin başarı taahhütnamesi imzalamasından sonra geçerlilik kazanır. Peşin ödemelerde %3 indirim uygulanır. (Bu indirim sadece okul açılışına kadar yapılan kayıtlarda geçerlidir.) Hazırlık sınıfı bulunan Anadolu Liselerimizde eğitim süresi hazırlık yılı + 4 yıldır. Hazırlık sınıfı bulunan kampüslerimizde 9. sınıfa kayıt olabilmek için hazırlık atlama sınavını geçmek gerekmektedir. Hazırlık sınıfı bulunmayan Anadolu Liselerimiz ile Fen Liselerimizde eğitim süresi 4 yıldır. Fen Liselerimizde taban yüzdelik dilim uygulaması yapılacaktır. Liselerimizin ara sınıflarına; geçmiş yıllarda Millî Eğitim Bakanlığının yaptığı merkezi sınav sonuçlarına göre, kontenjan dahilinde öğrenci kabul edilebilecektir.