6-9 Mayıs 2022 tarihlerinde Cağaloğlu Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen ve Aydın Üniversitesi kampüsünde gerçekleşen CALMUN Konferansına okulumuz Yabancı Diller Bölümü MUN Kulübü öğrencileri katılım göstermiştir. Dünya gündemindeki global sorunlara çözüm önerilerinin tartışıldığı konferanstan 6 öğrencimiz ödülle dönmüştür. Ali Emir Karaman Best Delegate Award, Ayşe Semercioğlu, Arda Pamuk, Berkay Karakan ve Ceren Fem Güven Outstanding Delegate Award, Teoman Taylan ise Honourable Mention ödüllerini alarak okulumuzu gururlandırmıştır. Ayrıca Deniz Uçar ve Nehir Işıksel adlı öğrencilerimiz “Chair” göreviyle konferanstaki komitelere başkanlık etme fırsatı bulmuş ve etkileyici bir performans sergilemişlerdir. Konferansa katılarak okulumuzu büyük bir başarıyla temsil eden tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.