İSTEK Bilge Kağan Okulları

Kış Spor Okulları

Eylül ayı ile haziran ayı arasında yapılır.Yüzme, Cimnastik, Basketbol, Voleybol branşları bulunmaktadır. 4-14 yaş aralığında öğrenciler kabul edilir. Gruplar yaş ve seviyelere göre oluşturulur.

Yaz Spor Okullari

Haziran ayında okulların kapanması ile başlar, eylül ayında okulların açılması ile son bulur.Yüzme, Basketbol, Cimnastik, Satranç, Akıl oyunları, Survivor oyunları, El beceri ve kitap okuma, Drama, Dans branşları yer alır. 6-13 yaş aralığında ögrenciler kabul edilir. Gruplar yaş ve seviyelere göre oluşturulur.

Kış Sanat Okulları

Öğretmenlerimiz eşliğinde gerçekleştirilen Kış Sanat Okulları ekim ayı içerisinde başlayıp haziran ayında son bulur. Satranç, modern dans, bale, dünya dansları, halk dansları, drama, ingilizce drama, müzik , görsel sanatlar ve resim alanlarında eğitim verilmekte olup 4 - 15 yaş arasındaki öğrenciler kabul edilmektedir.

Detaylı Bilgi İçin: 0212 663 29 71 (Dahili hat: 2266)