İSTEK Belde Okulları

GÜVENLİK

Güvenlik okullarımızda ileri teknolojilerle desteklenerek, uzman ve yetkin personel tarafından sağlanır. Tüm kampüslerimizde gündüz ve gece güvenliği sağlayan ‘’özel güvenlik birimi’’ yer alır. Okullarımızda güvenlik için güçlü bir teknik donanım ve yüksek güvenlik standartları kullanılır. Tüm giriş çıkışlar bilgisayar ortamında kaydedilir. Öğrenci giriş çıkışları "Programlanabilir Öğrenci Kimlik Kartı" ile yapılmaktadır.  Kampüslerimiz ve çevreleri dahili ve harici güvenlik kameraları ile izlenerek tüm gün görüntü kontrolü ve kaydı yapılır.

ULAŞIM

İSTEK Okulları’nda ulaşım hizmeti grup şirketlerimizden İSTEK Servis A.Ş. tarafından sağlanır. Okullarımıza ulaşımda güvenlik ve trafik kurallarına uyum kesin bir standart olarak yer alır. Öğrencilerimiz evlerinin önünden alınarak okul çıkışında yine evlerine bırakılırlar. Servis araçlarımızda; öğrencilerimizin kesinlikle emniyet kemerlerini takmaları sağlanır. Anaokulu, ilköğretim 1. Kademe öğrencilerine servis hosteslerimiz eşlik eder. Servislerimizde trafik kurallarına ve hız limitlerine kesinlikle uyulur. Araçların güvenliği ve kontrolü kurumumuzun garantisi altında bulunur.

BESLENME

Sağlıklı beslenme en özen gösterdiğimiz konuların başında gelir. Çocuklarımızın hijyenik koşullarda, uygun kalorilerle ve dengeli olarak beslenmeleri bizim için büyük önem taşır. Menülerimiz çocukların yaş özellikleri göz önünde bulundurularak sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere üç öğün şeklinde verilir. Yemek hizmeti ISO 9002 ve HACCP belgelerine sahip, profesyonel bir toplu yemek şirketinden, diyetisyenler tarafından denetlenerek ve besin değerleriyle kalori hesaplamaları yapılarak sağlanır. Yemeklerde kullanılan bütün markalı ürünlerde kesinlikle TSE belgeli olanlar seçilir. Hijyen koşullarına maksimum dikkat gösterilen yemekhanelerimizde gastronom küvetler kullanılır ve yemekler ısıyı 60 C’nin üzerinde muhafaza eden antibakteriyel termoboxlarla taşınır.

SAĞLIK

Öğrencilerimizin sağlığı tüm okullarımızda dikkatle izlenir, fiziksel gelişim ve sağlık durumlarıyla ilgili her türlü bilgi kayıt altına alınır. Düzenli ilaç kullanılması gereken öğrencilerimizin ilaç saatleri dikkatle takip edilir ve ilaçlarını doğru bir şekilde aksatmadan kullanmaları sağlanır. Tüm okullarımızda acil bir durumda ilk müdahaleyi yapabilecek şekilde donatılmış revirler bulunur. Sağlık birimimizde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı doktorumuz ve okul hemşireleri görev yapar. Hastane müdahalesi gerektiren çok acil durumlarda öğrenci gecikmeksizin hemşire gözetiminde en yakın anlaşmalı hastaneye götürülür ve velisine derhal haber verilir. Ayrıca Yeditepe Üniversitesi Diş ve Göz Hastanelerinden uzman doktorlar okullarımızda düzenli taramalar yaparlar. Öğrenci, öğretmen ve velilere yönelik, sağlıkla ilgili konularda seminer ve bilgilendirme çalışmaları da yine Yeditepe Üniversitesi Hastanesi uzman doktorları tarafından verilir.