İSTEK Acıbadem Ortaokulu Türkçe öğretmenimiz Mahir Can GÜNER’in proje ortağı olarak yer aldığı “Our Language is Our Greatest Treasure” adlı eTwinning projemize başladık.
Türkiye – İspanya ortaklığında yürütülecek olan uluslararası projemizde öğrencilerimiz; tarihi ve kültürel mekânlarımızı ziyaret ederek bu yerler hakkında bilgi edinecek, dilimizin kültürel mirasımızdaki yerini keşfedecekler.
“Dilimizin Zenginlikleri” teması çerçevesinde yürütülecek çalışmalarda öğrencilerimiz; araştırma yapacak, dilimizin ifade gücünü ve zenginliğini farklı etkinliklerle inceleyecek ve tema kapsamında çeşitli özgün ürünler ortaya koyacaklar.
Bu proje ile öğrencilerimizin hem kültürel farkındalıklarını artırmayı hem de ana dil bilinci ve sevgisini güçlendirmeyi hedefliyoruz.